Toezichthouder gezocht

15 maart 2024

Komende zomer gaat onze meest ervaren collega met pensioen. Dat gunnen we hem van harte natuurlijk. Maar dat betekent wel dat we een vacature hebben voor een

TOEZICHTHOUDER (uren en vakantie in overleg)

Je bent belast met het toezicht houden in en om het zwembad. Je bent gastvrij en servicegericht, maar tegelijk sta je stevig in je schoenen als de situatie daar om vraagt. Geen dag is in ons zwembad hetzelfde en dat geldt ook voor je werkzaamheden. Je bent dus ook flexibel en je kunt snel schakelen. Verder moet je bereid zijn om in voorkomende avonduren en in de weekenden te werken.

Om Toezichthouder te worden, moet je over een aantal diploma’s beschikken. Beschik je hier (nog) niet over, geen probleem. Wij bieden je namelijk graag de mogelijkheid deze diploma’s te behalen. Dat zijn:

  • Diploma reddend zwemmen, lifequard of een vergelijkbaar diploma
  • EHBO-diploma inclusief reanimatie
  • BHV-diploma

WAT BIEDEN WE JE?
Je komt in dienst van de Stichting Zwembad De Kerkvlekken op basis van een contract voor bepaalde tijd. Je salariëring is conform de CAO Sportverenigingen.

Ook zoeken we collega’s voor kassa-, kioskdiensten en andere voorkomende lichte werkzaamheden. Het aantal uren per week is in overleg. Ben je gastvrij, accuraat en wil je deel uitmaken van een enthousiast team? Dan nodigen we je uit snel te reageren!

WIL JE REAGEREN?
Stuur dan een e-mail naar info@zwembaddekerkvlekken.nl, t.a.v. van het Dagelijks Bestuur. Heb je een cv, dan ontvangen we die ook graag. Wil je eerst meer informatie over de functies? Neem dan contact op met Gert Jan Cuperus. Hij is te bereiken op t. 06 – 16 116 900.