Over zwembad De Kerkvlekken

In het mooie brinkdorp Havelte ligt het sfeervolle Zwembad De Kerkvlekken. Met twee royale baden, waaronder een kleuterbad, biedt De Kerkvlekken vertier voor alle leeftijden. Een glijbaan van 40 meter en 2 springplanken van 1 en 3 meter hoog completeren het zwemplezier. Voor de jeugd hebben we een uniek spraypark gerealiseerd, bestaande uit wel 20 verschillende toestellen die water spuiten. Daarna is het lekker ontspannen op één van de vele ligbedden of stoelen bij het kleuterbad, al of niet in de koele beschutting van parasols. Uiteraard is er voor de allerkleinsten een box aanwezig.

Gedragen door vrijwilligers

Zwembad De Kerkvlekken is sinds 1 januari 2013 in eigendom van Stichting Zwembad De Kerkvlekken. Deze stichting drijft op de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers en de financiele steun van donateurs en sponsoren. Wilt u ook zwembad De Kerkvlekken steunen? Neem dan contact op met ons via info@zwembaddekerkvlekken.nl.

 

Sport, spel en ontspanning

Na en tussen het zwemmen door zijn er vele mogelijkheden voor sport en spel. Basketballen, tafeltennissen, beachvolley- en voetbal, het is allemaal mogelijk in zwembad De Kerkvlekken. Verder zijn op de grote en beschutte speelweide een airtrampoline en een pannakooi te vinden. Toe aan een moment van rust? Op het ruime terras is het goed toeven, uiteraard onder het genot van diverse soorten koffie, thee, fris, een kleine snack of een ijsje. Al die faciliteiten maken zwembad De Kerkvlekken ook een ideale locatie voor kinder- of buurtfeestjes. Informeer eens naar de mogelijkheden.