FLOATFIT- (Wobble boarden) en AQUAFIT-nieuws

30 april 2024

Vrijdag 17 mei aanstaande starten we met onze Floatfit- en Aquafit-lessen:

Floatfit: van 18.30 tot 19.00 uur

Aquafit: van 19.00 tot 19.45 uur

De lessen gaan door bij een minimale deelname van 6 personen per les. Maar, VOL = VOL!! Geef je dus tijdig op en geef aan welke les je wilt volgen; Floatfit of Aquafit (of beide natuurlijk, voor de diehards). Laat naast de les van je voorkeur ook je naam en telefoonnummer achter. Mochten de lessen om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan kunnen wij je tijdig informeren. Opgave uitsluitend via het volgende e-mail adres: kaartverkoop@zwembaddekerkvlekken.nl

Kosten € 8,50 per les of een 10-strippenkaart voor € 75,00. Je kunt alleen deelnemen wanneer je in het bezit bent van een zwemdiploma.

Bij genoeg animo starten we ook met de lessen op de woensdagochtend. Voor zover wij het nu kunnen inschatten, blijkt dat de meeste belangstelling nu uitgaat naar de vrijdagavond lessen en is er, tot nu toe, onvoldoende animo om nu op de woensdag te kunnen starten. Maar, heb je interesse om de lessen op woensdagmorgen te volgen, laat het ons dan weten!! Starten we met de woensdag-lessen, dan maken wij dit bekend op onze socials. Houd die dus goed in de gaten!