Slider

Nieuws

Afgelopen zaterdag 10 juli 2021 was het zover, de opening van het spraypark en ons 65 jarig bestaan. We hebben er een leuk feestje van gemaakt. Zie het filmpje hiernaast voor een leuke sfeer impressie.

Update 18 mei 2021

Na de versoepeling van de persconferentie van 11 mei, mogen we vanaf 18 mei weer recreatief zwemmen. Dit houdt in dat we elke middag weer de duikplanken de glijbaan en de speelweide open hebben.

Update 5 mei 2021

Vanwege de huidige Corona maatregelen en de verbouwing van het zwembad wijzen wij jullie erop dat er op dit moment nog geen mensen langs het bad mogen zitten. 

Zaterdag 1 mei gaat Zwembad de Kerkvlekken open!

We starten van 12.00 uur tot 13.00 uur met banenzwemmen, daarna hebben we een feestelijke middag, waarbij elke bezoeker een gratis ijsje of een kopje koffie krijgt aangeboden!

 

Uiteraard zijn het Corona regelement en het landelijk zwemprotocol wel van kracht, maar dat mag de pret niet drukken. Gelukkig mogen we nog wel plezier maken in het zwembad, door zwemles te geven, schoolzwemmen, baantjes te trekken, ouder & kind zwemmen en aquasport te organiseren. Voor de jeugd is er Swim en Fun. ( kijk op het mededelingenbord welke sportactiviteit we hebben)

 

Reserveren is niet verplicht, wel moeten we registreren. Zwemkleding onder de kleding, toiletten zijn open, douches nog niet, na het zwemmen kunt u gebruik maken van de kleedhokjes.

 

Helaas is het “normale recreatief zwemmen” nog niet mogelijk en mogen de duikplanken, glijbaan en speelweide nog niet open.

 

We kijken uit naar een mooi en gezond zwemseizoen waarin we hopelijk vanaf 11 mei snel mogen verruimen!!

 

20 maart 2021

Wat wordt er hard gewerkt daar aan de Havelter Schapendrift.
Beton ligt er allemaal in, nu moet het drogen. Daarna kunnen we weer verder……

1 maart 2021

Het zwemseizoen is nog ver weg, maar nu al is het een drukte van belang bij Zwembad De Kerkvlekken. We zijn namelijk begonnen met de verbouwing van ons peuterbad. Dat heeft na 65 jaar zijn beste tijd gehad en is toe aan een grote renovatie. Of wordt het toch totaal wat anders? Dat laatste is het geval. Natuurlijk blijft er voor de allerkleinste een peuterbad, maar we werken hard aan nóg meer watervertier! Oók voor de wat oudere kinderen!

Benieuwd wat het gaat worden? Houd dan onze social mediapagina’s in de gaten! Om de paar dagen lichten wij een tipje van de sluier op!

Oh ja, waar gebouwd wordt, is er soms sprake van overlast. Uiteraard beperken we dat in samenspraak met de aannemers tot een minimum. Mocht u in de buurt wonen van het zwembad en zo nu en dan toch enige hinder ervaren? Dan vragen we u hierbij voor uw begrip!

Havelter Schapendrift 9
7971 BA Havelte
T: 0521-341338
E: info@zwembaddekerkvlekken.nl

Slider