Zwembad

Zaterdag 10 september

FEESTELIJKE AFSLUITING

Op zaterdag 10 september komt er een einde aan een prachtig, zeer zonnig, zwemseizoen. En dit laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. De loopmat ligt in het bad, en uiteraard mag de spin niet ontbreken. Verder komt er nog een leuke activiteit. Zien we jullie tussen 12.00 en 16.00 uur?

In verband met het volksfeest in Havelte zijn wij zaterdag 3 september de gehele dag gesloten. Zondag 4 september zijn we open van 12.00 uur tot 17.00 uur.

MOONLIGHT ZWEMMEN

Zoals eerder aangekondigd; we gaan weer moonlight zwemmen!!!
Op zaterdag 27 augustus is het zover.
Tijd: 21.00-23.00 uur
Kosten: abonnementhouders: 2,50 euro
Niet abonnementhouders: 5,00 euro

En, voor iedereen is er wat lekkers!!

Je kunt je vanaf nu aanmelden (en alvast het entree bedrag betalen) bij de kassa van het zwembad. Dan heb je de garantie dat je direct naar binnen kunt en niet in de rij hoeft te staan.

Zien we jullie dan?

Moonlight zwemmen

Nationale Zwem4daagse!!!

Nationale Zwem4daagse/veranderde openingstijden
In verband met de Nationale Zwem4daagse, van maandag 4 juli t/m donderdag 7 juli, sluit ons zwembad gedurende dit evenement om 18.00 uur!! Wilt u toch ’s avonds komen zwemmen? Aanmelden kan vanaf woensdag 29 juni. De organisatie is in handen van: Zwem4daagse commissie Havelte.

VROEGE VOGELS OPGELET!

Ook zo enthousiast over het dauwzwemmen afgelopen donderdag (Hemelvaartsdag)? Wij gaan dit voortzetten!!! Nog even een paar baantjes trekken voorafgaand aan werk of school, dan ben je welkom in ons prachtige zwembad. Wanneer?

Elke woensdagmorgen in JUNI, van 7.00 tot 11.00 uur banenzwemmen

Tot woensdag!!

Start voorverkoop abonnementen 2022

Per direct kunt u weer online uw persoonlijk of gezins abonnement voor het zwemseizoen 2022 aanvragen. De voorverkoopprijzen gelden tot de dag van opening, te weten 30 april a.s. Per 30 april en daarna betaalt u het reguliere tarief.

Klikt u voor uw online bestelling van de door uw gewenste abonnementen door naar de pagina Abonnementen op deze website.

Wilt u hulp bij het online aanvragen van uw abonnement? Kom dan naar het zwembad. Ons team loopt graag samen met u de stappen door. Zij zijn nu al aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Wilt u een tijdstip reserveren, neem dan contact op met ons op telefoonnummer (0521) 34 13 38.

Zwemlessen

Ook komend seizoen geven we weer zwemlessen A, B en C. Voor de zwemlessen geldt dat u uw kind online kunt opgeven. Klikt u voor uw online opgave door naar de pagina Lestijden en aanmelden op deze website.

Betaling dient per pinbetaling te geschieden aan de kassa. Let wel, voor de zwemlessen geldt dat die alleen af te nemen zijn in combinatie met een abonnement.

Openingstijden

De openingstijden staan vermeld op de website. Klik hier voor de openingstijden.

footer

Havelter Schapendrift 9
7971 BA Havelte
T: 0521-341338
E: info@zwembaddekerkvlekken.nl