Zwembad

Start voorverkoop abonnementen 2022

Per direct kunt u weer online uw persoonlijk of gezins abonnement voor het zwemseizoen 2022 aanvragen. De voorverkoopprijzen gelden tot de dag van opening, te weten 30 april a.s. Per 30 april en daarna betaalt u het reguliere tarief.

Klikt u voor uw online bestelling van de door uw gewenste abonnementen door naar de pagina Abonnementen op deze website.

Wilt u hulp bij het online aanvragen van uw abonnement? Kom dan naar het zwembad. Ons team loopt graag samen met u de stappen door. Zij zijn nu al aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Wilt u een tijdstip reserveren, neem dan contact op met ons op telefoonnummer (0521) 34 13 38.

Zwemlessen

Ook komend seizoen geven we weer zwemlessen A, B en C. Voor de zwemlessen geldt dat u uw kind online kunt opgeven. Klikt u voor uw online opgave door naar de pagina Lestijden en aanmelden op deze website.

Betaling dient per pinbetaling te geschieden aan de kassa. Let wel, voor de zwemlessen geldt dat die alleen af te nemen zijn in combinatie met een abonnement.

Openingstijden

De openingstijden staan vermeld op de website. Klik hier voor de openingstijden.

footer

Havelter Schapendrift 9
7971 BA Havelte
T: 0521-341338
E: info@zwembaddekerkvlekken.nl